Εταιρεία

Το Iatrica ξεκίνησε το 2011 και αποτελεί ένα εγχείρημα ισχυρής δικτύωσης που σκοπό έχει να ενδυναμώσει τους εργαστηριακούς ιατρούς αλλά και ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Το δίκτυο Iatrica είναι το μόνο που δημιουργήθηκε, αποτελείται και ανήκει, μέσω συνεταιριστικού σχήματος, στους ίδιους τους Ιατρούς που το απαρτίζουν και όχι σε κάποια εταιρεία, άρα κατέχει αδιαπραγμάτευτο πλεονέκτημα σε θέματα διασφάλισης ποιότητας.

Το Iatrica είναι το μοναδικό πανελλαδικό δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που στόχο έχει την παροχή Ιατρικών διαγνωστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, διατηρώντας παράλληλα την επαφή με τον κάθε εξεταζόμενο σε προσωπικό επίπεδο. Φιλοσοφία μας είναι να λειτουργούμε σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και η εφαρμογή της εξατομικευμένης διαγνωστικής προσέγγισης με τη χρήση πρωτοποριακών υπηρεσιών έχει αποκτήσει ευρύτερο περιεχόμενο μέσα στο Iatrica.

Με επιστημονική αλλά και κοινωνική ευθύνη για την υγεία και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, αποδεικνύουμε καθημερινά πως ο πρωτοποριακός ιατρός είναι γείτονας στην κοινωνία της πρόληψης και της ευεξίας.

Το πρωτοπόρο πανελλαδικό δίκτυο iatrica καινοτομεί και δημιουργεί τη νέα υπηρεσία, που υπόσχεται να είναι ο προσωπικός βοηθός του ιατρού και του ασθενή, το iatrica4U. Τώρα με το iatrica4U οι ασθενείς μπορούν να κλείσουν άμεσα το ραντεβού τους στον πλησιέστερο ιατρό που επιθυμούν. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αναζητήσει ιατρό της περιοχής του ή ακόμη και συγκεκριμένο γιατρό για παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε τιμές προσιτές και άκρως ανταγωνιστικές.

Με μόλις 3 κλικ μέσω της εύχρηστης και ευέλικτης πλατφόρμας www.iatrica4u.gr . Ταυτόχρονα για όσους επιθυμούν τον παραδοσιακό τρόπο για να κλείσουν το ραντεβού τους λειτουργεί καθημερινά τηλεφωνικό κέντρο 210 34 18 888 από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ (Δευτέρα – Παρασκευή).