Συνάντηση μελών του iatrica και Aπολογισμός Δράσεων του Δικτύου.

Το Iatrica, το πρωτοπόρο δίκτυο μικροβιολογικών και ακτινολογικών ιατρείων πιστοποιημένης φροντίδας στην Ελλάδα, πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία το Σάββατο 28 Iουνίου 2014 στο ξενοδοχείο Royal Olympic, συνάντηση ενημέρωσης των μελών του με θέμα τον “Aπολογισμό του 1ου Eξαμήνου 2014.

Τη συζήτηση άνοιξε ο Γενικός Διευθυντής της Iatrica A.E. Κος Ιακωβίδης Νίκος, αναφερόμενος στον γενικό απολογισμό βάσει του επιχειρηματικού πλάνου για το 1ο εξάμηνο του 2014, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, στην παρουσίαση της Στρατηγικής Marketing που ακολουθεί το δίκτυο κεντρικά αλλά και των μεθόδων προώθησης που οφείλει να υιοθετήσει κάθε μέλος του δικτύου, από την Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing του δικτύου Κα Τσουμπρή Βασιλική.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν αρκετά από τα μέλη του δικτύου που ανήκουν στον νομό Αττικής, μέλη του δικτύου από την Χαλκίδα, Αίγιο, Βόλο, Λάρισα και Καβάλα, αλλά και μέλη που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για να ενταχθούν στο Δίκτυο. Είναι γνωστό ότι για να ενταχθεί ένα νέο μέλος στο Δίκτυο Πιστοποιημένης Φροντίδας iatrica θα  πρέπει να πληροί αυστηρά κριτήρια και να διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, πιστοποίηση ISO 9001, συμμετοχές σε διαπιστευμένα προγράμματα Εξωτερικού Ποιοτικού Ελέγχου και Διαχείρισης Ιατρικών Αποβλήτων καθώς επίσης να χρησιμοποιεί καινοτόμα εργαλεία διαχείρισης εξεταζόμενου.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Iatrica,  Κος Βιδάκης Γεώργιος αλλά και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Δικτύου Κα Φαβίου Έλσα έκλεισαν την συνάντηση συνοψίζοντας: “Στόχος μας είναι οι δράσεις και το έργο του δικτύου να προηγούνται των εξελίξεων. Έχουμε θέσει γερά θεμέλια και τώρα προχωρούμε ολοταχώς στην εκπλήρωση του βασικού μας στόχου,  που είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας από ένα οργανωμένο δίκτυο με βασικό γνώμονα την προσωπική σχέση ιατρού και εξεταζόμενου. Όταν όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα, προς όφελος του εξεταζόμενου, στο χώρο της δοκιμαζόμενης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας».