Ευκαρπίδης Ευάγγελος
Καρδιολόγος
(από 0 αξιολογήσεις)
Στοιχεία επικοινωνίας
ΠΕΡΙΟΧΗ
Ι Πασαλίδη 57
Καλαμαριά
Θεσσαλονίκης
Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να δείτε όλα τα στοιχεία
Ωράρια εργασίας

ΔΕΥΤΕΡΑ: 09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00

ΤΡΙΤΗ:  17:00 - 21:00

ΤΕΤΑΡΤΗ: 09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00

ΠΕΜΠΤΗ: 17:00 - 21:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:00 - 13:00

Ραντεβού μπορεί να πραγματοποιηθεί και εκτός των παραπάνω ωρών κατόπιν συνεννόησης

ΠΡΟΦΙΛ

Υπηρεσίες - Κόστος

Απλή Επίσκεψη και Συνταγογράφηση (Περιλαμβάνει Ηλεκτροκαρδιογράφημα) 25€

Γνωμάτευση για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες (Περιλαμβάνει Κλινική Εξέταση και Ηλεκτροκαρδιογράφημα) 25

Υπερηχοκαρδιογράφημα - Triplex Καρδιάς και Αορτής (Περιλαμβάνει Κλινική Εξέταση, Ηλεκτροκαρδιογράφημα και Συνταγογράφηση) 50€

Τεστ Κοπώσεως σε Κυλιόμενο Τάπητα (Περιλαμβάνει Κλινική Εξέταση και Ηλεκτροκαρδιογράφημα) 40€

Πλήρης Καρδιολογικός Έλεγχος (Περιλαμβάνει Κλινική Εξέταση, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Υπερηχοκαρδιογράφημα - Triplex Καρδιάς και Αορτής, Τεστ Κόπωσης και Συνταγογράφηση) 80

Holter Ρυθμού 24ώρου (Δυνατότητα τοποθέτησης Holter έως 7 ημέρες) 30

Holter Καταγραφής Αρτηριακής Πίεσης 24ώρου 30

Διοισοφάγειο Υπερηχοκαρδιογράφημα

Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία (Stress Echo)

Εξέταση κατ 'οίκον  50€


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στην Καλαμαριά όπου και μεγάλωσα. Φοίτησα στο 1ο Γυμνάσιο & Λύκειο Καλαμαριάς (Φροντιστήριο Τραπεζούντας). Πέρασα στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με πανελλήνιες εξετάσεις το 2001.


Το 2007 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ. 
Υπηρέτησα ως αγροτικός ιατρός στο άγονο αγροτικό ιατρείο του Καρπερού Γρεβενών. Εκπλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία ως οπλίτης ιατρός στην 139 Α/Κ ΜΜΠ στο Πετροχώρι Ξάνθης και στο 2ο Λόχο ΒΕΚΕΕΔ στο Πομακοχώρι της Γλαύκης.

Το 2013 τελείωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ.

Εκπαιδεύτηκα στην Παθολογία και στην Καρδιολογία αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και ολοκλήρωσα την ειδικότητα μου στην Καρδιολογία στο αρχαιότερο και μεγαλύτερο καρδιολογικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα, στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου εργάστηκα από το 2015 έως και τον Ιούλιο του 2018.

Από το 2019 συνεχίζω τη συνεργασία μου με την Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου με υποτροφία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.


Ο Ευκαρπίδης Ευάγγελος είναι Καρδιολόγος, επιστημονικός συνεργάτης της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Παπανικολάου” και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Διαθέτει πτυχίο ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ιατρική Έρευνα, από το ίδιο πανεπιστήμιο. Τέλος, εκπαιδεύτηκε στην Παθολογία και στην Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Καρδιολογία, στο ΓΝΘ “Παπανικολάου” και συνεχίζει τη συνεργασία του στην καρδιολογική κλινική, ως υπότροφος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
imageimageimageimageimageimageimageimage
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΩΝ
0.0
από 0 αξιολογήσεις χρηστών
ΧΑΡΤΗΣ
Ευκαρπίδης Ευάγγελος
Καρδιολόγος
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ