Ευβοιοιατρική Μέριμνα ΙΚΕ Κακάτσου Μαρία - Παπαχαραλάμπους Μαρία
Βιοπαθολόγος- Μικροβιολόγος
(από 0 αξιολογήσεις)
Στοιχεία επικοινωνίας
ΠΕΡΙΟΧΗ
Έδρα: Νίκης 4
Αμάρυνθο
Εύβοια
Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να δείτε όλα τα στοιχεία
Ωράρια εργασίας

Δευτέρα: 7:30 - 14:00 & 18:00 - 19:00

Τρίτη: 7:30 - 14:00

Τετάρτη: 7:30 - 14:00 & 18:00 - 19:00

Πέμπτη: 7:30 - 14:00

Παρασκευή: 7:30 - 14:00

Σάββατο: κατόπιν ραντεβού.

Εκτελούνται αιμοληψίες κατ' οίκον κατόπιν ραντεβού.

ΠΡΟΦΙΛ
Το Διαγνωστικό Ιατρείο Ευβοιοιατρική Μέριμνα έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Εξωτερικοί Ποιοτικοί Έλεγχοι από Παγκόσμιας αναγνώρισης φορείς επισφραγίζουν την εγκυρότητα των αναλύσεων. Και όλα αυτά, πάντα με γνώμονα την προσωπική επαφή με τον κάθε εξεταζόμενο ξεχωριστά. Ως μέλη του iatrica δρούμε υπεύθυνα απέναντι στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μαρία Κακάτσου είναι κάτοχος του πτυχίου Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό ''ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ". Ειδικεύτηκε στο ΓΝΑ "Ο Ευαγγελισμός" σε όλους τους τομείς της Βιοπαθολογίας Μικροβιολογίας): ανοσολογία, αιματολογία, αιμοδοσία, βιοχημεία, μικροβιολογία και παθολογία. Κατέχει τον τίτλο της ειδικότητας της ιατρικής Βιοπαθολογίας (Μικροβιολογίας). Από τον Ιούλιο του 2002 διατηρεί μικροβιολογικό εργαστήριο στην Αμάρυνθο και από τον Αύγουστο του 2014 στην Κάρυστο.

Η Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι κάτοχος του πτυχίου Ιατρικής του Πανεπιστημίου ΝΙΣ με βαθμό ''ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ". Ειδικεύτηκε στο ΓΝΑ "ΚΑΤ" και ΓΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ σε όλους τους τομείς της Βιοπαθολογίας (Μικροβιολογίας): ανοσολογία, αιματολογία, αιμοδοσία, βιοχημεία μικροβιολογία και παθολογία. Κατέχει τον τίτλο της ειδικότητας της ιατρικής Βιοπαθολογίας (Μικροβιολογίας). Από τον Αύγουστο του 2005 διατηρεί μικροβιολογικό εργαστήριο στο Αλιβέρι και από τον Αύγουστο του 2014 στην Κάρυστο.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
imageimageimageimageimageimage
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΩΝ
0.0
από 0 αξιολογήσεις χρηστών
ΧΑΡΤΗΣ
Ευβοιοιατρική Μέριμνα ΙΚΕ Κακάτσου Μαρία - Παπαχαραλάμπους Μαρία
Βιοπαθολόγος- Μικροβιολόγος
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ